Skip to content

Aukioloajat

26.-27.9.2017 Messukeskus, Helsinki

Tiistai 26.9. klo 9.00-17.00

Keskiviikko 27.9. klo 9.00-17.00

Rekisteröidy kävijäksi

Tulo-ohjeet

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Läheinen Pasilan asema on 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta.

Katuosoite: Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17
Kokoustamon osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13

Messukeskuksessa on kaksi sisäänkäyntiä: eteläinen sisäänkäynti Messuaukion puolella ja pohjoinen sisäänkäynti pysäköintitalomme eli Messuparkin puolella.

Katso tarkemmat saapumisohjeet

Messukeskuksen palvelut ja info

Messukeskus on täyden palvelun tapahtumatalo. Katso tästä tarkemmin miten tapahtuma-aikana kaikki sujuu mahdollisimman helposti.

Messukeskuksen palvelut

Tulossa joukolla? Tilatkaa oma bussi!

Lue lisää!

Teknisen alan ammattilaisen paras päivä

Ahlsell Expo kokoaa lvi-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen merkittävimmät toimittajat saman katon alle esittelemään tuotteitaan, uutuuksiaan ja palvelujaan asiakkaillemme. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut eri toimialoilta lähes 120. Kaksipäiväiset messut näkyvät myös melkoisena hulinana sekä myymälöissämme kautta maan että sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa tutustumaan!

Ahlsell Expo tarjoaa kiinnostavaa sisältöä erityisesti kunnossapidon, yhdyskuntatekniikan, sähköurakoinnin, ilmastoinnin, vesihuollon, rakentamisen, lämmityksen ja kylmän asiantuntijoille ja tekijöille.

Ahlsell