Skip to content

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja!

 

Haluamme mahdollistaa sinulle arvokkaita kohtaamisia messuilla mahdollisimman paljon.

Optimoidaksemme sinun messuihin investoimasi ajan teemme yhteistyötä Brellan kanssa, markkinoiden tehokkain verkostoitumistyökalu. Kirjaudu Brellaan ja sovi tapaamiset jo ennakkoon haluamiesi ihmisten kanssa.

Ihmiset arvostavat verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja profiilin luominen Brellaan on todella vaivatonta ja helppoa.

Kirjautuminen vie alle minuutin

Profiilisi perustietoineen luodaan automaattisesti, kun kirjaudut LinkedIn, Google tai Facebook –tunnuksilla. Voit luoda halutessasi myös Brella-profiilin. Voit ladata myös Brella-applikaation, joka toimii iOS- ja Android –laitteilla.

Join code applikaatioon: kiinteisto17

Kirjaudu Brellaan selaimella tästä>>

Vinkki: Web ja applikaatiot ovat synkronoitu keskenään, joten voit käyttää molempia ja tietoja ei tarvitse täyttää kuin toiseen.

Vastaa muutamaan simppeliin kysymykseen

Minkälaisia mielenkiinnonkohteita sinulla on, mitä palveluita etsit/tarjoat, minkälaisten aihepiirien ympärillä haluaisit käydä keskustelua jne. Näiden vastausten pohjalta algoritmimme pystyy matchaamaan sinut muiden osallistujien kanssa ja ehdottamaan sinulle juuri niitä oikeita henkilöitä.

Ehdota ja sovi tapaamisia, keskustele muiden kanssa

Ehdota tapaamista sinulle sopivaan ajankohtaan. Voit sopia tapaamiselle vapaasti paikan applikaation sisällä toimivan chatin avulla, kun tapaaminen on vahvistettu – chat toimii parhaiten applikaatiota käytettäessä, jolloin saat uusista tapaamisehdotuksista ja viesteistä notifikaation suoraan puhelimeesi. Voitte siis sopia tapaamisen esimerkiksi näytteilleasettajan ständille tai vaikka kahvilaan!

Aikataulu on täysin hallittavissa

Aikasi on arvokasta, jonka vuoksi kontrolloit aikatauluasi henkilökohtaisesti. Emme pakota ketään tapaamaan toisia, joten tapaamispyyntöjä voi myös perua – haluamme tapaamisissa kohtaavaan kaksi ihmistä, jotka aidosti haluavat tavata toisensa.

Jos et ole tavoitettavissa tiettynä aikana, voit vapaasti blokata tietyt ajankohdat kalenteristasi, jolloin näihin ei voida ehdottaa sinulle tapaamisia. Kannustamme personoimaan tapaamispyynnöt, jotta luot paremman ensi vaikutelman. Näin tapaaminen on myös tehokkaampi, kun agenda on jo selvillä. Agendaa voidaan tarkentaa jo ennen tapahtumaa myös chatin avulla.