Skip to content

eMessukeskus-asiointipalvelu käytössäsi!

Avasimme yrityksille uuden asiointipalvelun, eMessukeskuksen. eMessukeskus tuo kaiken osallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Tutustu eMessukeskukseen

eMessukeskuksesta löydät tietoa eri tapahtumista ja tapahtumiin osallistumisesta, tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset ohjelmatietoja ja tarjouksia tai lehdistötiedotteita. eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnitteluun ja rakentamiseen tarvittavat tiedot tapahtumakohtaisesti.

Osallistu ja voita näkyvyyttä!

Nyt voit voittaa 3000 euron arvosta näkyvyyttä Messukeskuksessa! Kilpailu on helppo: eniten tapahtumakokonaisuuteen osallistuva eKutsuja lähettänyt yritys voittaa digitaalista näkyvyyttä Messukeskuksen digitaalisessa näytössä. Ilmoitus on näkyvillä koko messutapahtuman ajan. Kilpailu on voimassa 16.9. saakka. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti – onnea kisaan! Siirry eMessukeskukseen ja lähetä eKutsuja!

 

Lue lisää!

Ota yhteyttä koskien näytteilleasettajapalveluja

puh. 040 450 3250

asiakaspalvelu@messukeskus.com

——————————————————

Lisätiedot näytteilleasettajille

Outi Kekki, Ahlsell

020 584 5022, outi.kekki@ahlsell.fi

eMessukeskus palvelee Ahlsell Expon osallistujia

Jos olet ilmoittautunut näytteilleasettajaksi, olet saanut tai tulet saamaan sähköpostiisi kirjautumislinkin palveluun. Palvelun kautta voit tehdä tilauksia osastollenne sekä päivittää ja julkaista osallistumiseen liittyviä tietoja.

Osastosi pohjakartta tulee löytymään eMessukeskus-palvelusta. Tärkeät päivämäärät ja tiedot löydät Omat tapahtumat ja tilaukset -sivulta.

ahlsell-expo